Krepšelis

☎️ +370 643 42280

akių mankšta

Naudingi pratimai Jūsų akims

Akių masažo pratimai ir akių masažuoklio nauda:

Stipriai užsimerkite, taip pabūkite keletą sekundžių ir atsimerkite. Akių vyzdžių mankšta atsimerkus. Laikykite galvą tiesiai ir kiek įmanoma nukreipkite žvilgsnį į viršų ir į apačią. Akių vyzdžių mankšta užsimerkus.

Užsimerkite ir laikydami galvą tiesiai judinkite akių vyzdžius į viršų ir į apačią.

  1. Mirksėjimas.
  2. Greitai stipriai mirksėkite abiem akimis 10 kartų.
  3. Žiūrėjimas į skirtingu atstumu esančius objektus.
  4. Laikydami pirštą 30 cm atstumu nuo akių 5 sekundes žiūrėkite į jo galiuką.
Akių masažas jį galima šiais laikais atlikti ir su tam tikrai įrenginiais, pavyzdžiui akių masažuoklis. 

Akių masažuoklis stimuliuoja akupunktūros taškus aplink akis ir pagreitina kraujotaką, padeda mažinti raukšles ir didina Jūsų odos elastingumą. Jeigu akių masažuoklį naudosite penkiolika minučių per dieną, masažuoklis gali padėti pašalinti akių maišelius ir tamsius ratilus, kuriuos sukelia nepakankamas miegas ir prasta kraujotaka dėl tam tikrų priežasčių.
 

Sumažinkite galvos skausmą ir akių įtampą
Laikui bėgant akių įtampa, kurią sukelia per didelis ryškumas arba jo trūkumas, gali sukelti rimtus galvos skausmus. Tačiau, turint omenyje technologijų pažangą, yra sprendimas pasiteisinimo! Nepaisant to, kad didžiąją dienos dalį daug praleidžiame laiko žiūrėdami į ryškius ekranus, vis tiek juk galime skirti keletą minučių akių masažui kiekvieną dieną.

Naudodami akių masažuoklį galite lengvai pasirūpinti savo akimis ir leisti joms atsigauti nuo regos nuovargio. Atliekant šiluminio suspaudimo procedūrą, nervai ir raumenys yra nuraminami, todėl į akis patenka daugiau kraujo ir maistinių medžiagų. Taip sumažėja skausmas ir nuovargis.

akiu masažuoklis
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *