Krepšelis

☎️ +370 643 42280

masažuoklis

Kūno masažuoklis namuose

Viso kūno masažuoklis yra tinkamas įvairaus amžiaus žmonėms

Šiame straipsnyje mes norime aptarti vieną iš mūsų labai populiarų produktą kuris yra ypatingai veiksmingas ir pateisino mūsų klientų lūkesčius. Tai viso kūno masažuoklis su dviem sukimosi ašimis ir rutuliukais. Šie masažuokliai veikia nuo maitinimo šaltinio. Mūsų siūlomų masažuoklių dizainas dažniausiai yra U formos, turi patogias ir ilgesnes, nei kitų masažuoklių rankoves ir yra lankstus bei prisitaikantis prie Jūsų kūno linijų. Šios mūsų įvardintos savybės leidžia viso kūno masažuoklį naudoti įvairiems kūno raumenimis. Populiariausios vietos yra kaklo, pečių juosta, nugaros apačia, dalis mūsų klientų naudoja ir pilvui, rankoms, plaštakoms, pėdoms, blauzdoms, šlaunims arba net sėdmenims. Rekomenduojame naudoti pagal poreikį į tai, kurią vietą Jūs norėtumėte atpalaiduoti, ar pagerinti, aktyvinti kraujotaką, sumažinti įtampą arba skausmą. Tai yra masažuoklis kuris yra skirtas sumažinti celiulitą, pagerinti limfos veiklą. Taigi norime įvardinti vieną iš svarbių tokio tipo masažuoklių pliusą, tai yra tai, kad mes prie masažuoklio komplektacijoje pridedame 12V automobilio jungtį. Ši jungtis leidžia mėgautis masažu ne tik namuose, bet ir automobilyje ar vietoje kur yra automobilinė jungtis. Viso kūno masažuoklis yra tinkamas įvairaus amžiaus žmonėms – ir jauniems ir vyresniems.

Mūsų rekomendacija yra atkreipti dėmesį į tai, kas yra rinkoje siūloma. Šiuo metu yra masažuoklių su įvairiomis kainomis bei skirtingų gamintojų/importuotojų tokio tipo masažuoklių. Renkantis kaklo masažuoklį reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad būtų infraraudonųjų spindulių šildymo funkcija, taip pat ne 8 ar 4, bet 16 masažo burbuliukų. Taip pat ne 3, o 4 mygtukų valdymas, automobilinis laidas. Patikimas gamintojas yra itin svarbu norint ilgai ir patogiai naudotis masažuoklio teikiama nauda. Vienas iš gamintojų kuris asortimente turi kokybišką tokio principo masažuoklį yra ,,Shiatsu Pro Am700″ masažuoklis. Lietuvos rinkoje galite rasti daug pardavėjų kurie siūlo pigius masažuoklius kitaip tariant kopijas ir tenka nusivilti. Dažniausiai skiriasi produktas nuo reklamuojamos nuotraukos, ar skiriasi aprašytas poveikis ar kokybės standartai.

Linkime Jums didelės sėkmės renkantis savo asmeninį viso kūno masažuoklį ir linkime malonių bei atpalaiduojančių akimirkų

masazuokliai24.lt
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *